Trainingslocaties

Trainingslocaties

VAPRO maakt voor haar veiligheidstrainingen voornamelijk gebruik van eigen locaties. In Woerden, Geertruidenberg en Den Haag worden de theorie- en praktijktrainingen gegeven.

De trainingslocatie Woerden wordt gebruikt voor de NEN 3140 en NEN 3840 trainingen. De locatie beschikt over een prettige instructieruimte waarin het theoriegedeelte kan worden gegeven.

Dit is een van de trainingslocaties voor de theorie.

Oefenen in de praktijk met NEN 3140

In Woerden hebben we de beschikking over diverse schakelkasten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. De installaties staan daadwerkelijk onder stroom, zodat de training zoveel mogelijk overeenkomt met de praktijk.

Schakelkasten elektriciteit. Dit wordt gebruikt voor de training NEN 3140.

Oefenen in de praktijk met NEN 3840

Naast de laagspanningsinstallaties is onze trainingslocatie in Woerden ook uitgerust met een hoogspanningsinstallatie. Ook deze installatie staat op het spanningsniveau dat overeenkomt met de praktijk, zodat de training zo realistisch mogelijk is.

Schakelkast hoogspanning. Dit wordt gebruikt voor de training NEN 3840.

De locatie in Geertruidenberg wordt gebruik voor de training ‘Veilig werken aan, of in de nabijheid van, hoogspanningsmasten’.

Trainingsloctie Geertruidenberg VAPRO

Op deze locatie hebben we, naast een theorieruimte, ook de beschikking over een aantal hoogspanningsmasten waarmee in de praktijk kan worden geoefend. Deze hoogspanningsmasten worden ook gebruikt bij het afnemen van het examen.

Het hoofdkantoor van VAPRO bevindt zich in Den Haag. Naast kantoorfaciliteiten biedt deze locatie ook een aantal trainingsruimten. In deze ruimte kunnen theorielessen worden gegeven.

Trainingsloctie VAPRO in Den Haag